LEINOLAT GROUP

Uutiset

Hitachi Energy luottaa Uwiran ja Kilkasen laatuun ja osaamiseen vaativissakin projekteissa

3X2A0032-Edit-pieni Uwiran toimitusjohtaja Arto Aro, Hitachi Energyn osto- ja tuotannonsuunnittelupäällikkö Jarmo Rintala ja Kilkasen toimitusjohtaja Petri Leppinen

Leinolat Groupiin kuuluvat Uwira ja Kilkanen ovat tehneet yhteistyötä Hitachi Energyn kanssa useiden vuosien ajan. Vaativien putkikomponenttien, kaksoisseinämäputkien ja paineastioiden valmistajana tunnettu Uwira on toimittanut Hitachi Energylle pääasiassa erilaisia ruostumattoman teräksen putkistoja, jotka valmistetaan asiakkaan korkeiden laatuvaatimusten mukaisesti. Haastavien kappaleiden koneistukseen erikoistuneen Kilkasen ja Hitachi Energyn yhteistyöhön taas kuuluu erilaisia vaativia koneistettuja kappaleita, jotka valmistetaan viimeisimmillä teknologioilla ja asiantuntemuksella.

"Tuotteillemme, joihin Uwira ja Kilkanen toimittavat komponentteja, on erittäin korkeat vaatimukset. Komponenttien toimittajilta vaaditaan tietyt pätevyydet ja esimerkiksi laatu- ja ympäristösertifikaatit. Tärkeä kriteeri on myös toimittajan operatiivinen toiminta, eli tuotettu laatu, toimitusvarmuus ja osaaminen. Kokemuksemme Uwiran ja Kilkasen kanssa vuosien varrella tehdystä yhteistyöstä on osoittanut, että he pystyvät vastaamaan näihin vaatimuksiin", kertoo Hitachi Energyn muuntajaliiketoiminnan osto- ja tuotannonsuunnittelupäällikkö Jarmo Rintala.

Uwiran ja Kilkasen tuotekehitysehdotukset edistämään lopputuotteen laatua

Hyvin sujuneen yhteistyön aikana Rintala on ollut erityisen tyytyväinen paitsi Uwiran ja Kilkasen toimintaan ja laatuun, myös yritysten aktiiviseen otteeseen tuotteiden kehittämisen tukemisessa. Jos Uwira ja Kilkanen tunnistavat suunnitteluprosessin aikana kehitysmahdollisuuksia, he tekevät niistä asiakkaalle ehdotuksen. Monissa tapauksissa menettely voi edistää lopputuotteen laatua ja pidentää sen elinkaarta.

"Meillä on tietenkin tuotteille tietyt määrittelyt, mutta Uwiralta ja Kilkaselta voi tulla niihin tärkeitä kehitysehdotuksia."

Rintalan mukaan Uwiran ja Kilkasen kanssa tehdyn yhteistyön hyödyllisyys ei kuitenkaan perustu ainoastaan yksittäisille ominaisuuksille, vaan kokonaisuuden toimivuudelle.

"Projekteissa kohdataan toisinaan haastaviakin tilanteita. Olemme kuitenkin yhteistyössä Uwiran ja Kilkasen kanssa löytäneet ratkaisut, jotka vastaavat asiakkaiden tarpeisiin. Olemme tyytyväisiä vankkaan yhteistyöhömme."


Hitachi Energy kehittää ja valmistaa vihreän energiasiirtymän sekä myös Suomen sähkön huoltovarmuuden kannalta keskeisiä avainteknologioita, kuten muuntajia, reaktoreita sekä sähkönlaadun, -siirron ja -jakelun ratkaisuja. Yhtiö työllistää 90 maassa yli 40 000 henkilöä, joista noin 600 työskentelee Suomessa.


Lue lisää Uwiran tuotteista ja palveluista

Lue lisää Kilkasen tuotteista ja palveluista

Tutustu Hitachi Energyn toimintaan Suomessa!


Kilkanen ja Uwira kuuluvat Leinolat -konserniin. Muita konsernin yrityksiä ovat Leimec, T-DRILL ja Bobi.com. 

Uwira etsii hitsaajaa vakituiseen työsuhteeseen
Hitachi Energy trusts in Uwira and Kilkanen’s qual...