Leinolat Group

Leinolat Oy on perheyritys, jonka arvot perustuvat kovaan työntekoon, vastuullisuuteen sekä kunnioitukseen. Leinolat Group on kasvanut 6 yrityksen yritysryhmäksi, joka tarjoaa asiakkailleen laajoja metallialan palvelukokonaisuuksia. Leinolat Groupin yrityksillä on pitkä kokemus ja vankka ammatillinen osaaminen koneistuksesta, eristystuotteista, sekä muista metallituotteista ja -palveluista.

Leinolat Group toimii kansainvälisesti vaativilla markkinoilla, kuten voimalaitos-, laiva-, ydinvoima-, öljy- ja kaasuteollisuudessa. Teemme myös vaativia teollisuusprojekteja. Leinolat Groupin tuotannosta vientiin menee noin 65% kaikille mantereille. 

Toimialakohtaiset tuotteet ja palvelut:

» Voimalaitos
» Laivateollisuus
» Ydinvoima
» Öljy- ja kaasu
» Teollisuusprojektit

 

Uwira Oy on erikoistunut hitsaamalla valmistettaviin tuotteisiin, kuten paineastioihin ja putkiin sekä projektien hallinnoimiseen.

Leimec Oy toimittaa valmiita ilmanvaihtojärjestelmiä sekä valmistaa korkealaatuisia ohutlevytuotteita, sekä tiivistystä.

Kilkanen Oy on kilpailukykyinen ja tehokas koneistukseen ja vauhtipyöriin erikoistunut yritys, joka pystyy toimittamaan vaativiakin kokonaisuuksia. Kilkanen Oy on Uwira Oy:n tytäryhtiö.

T-Drill Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi putken haaroitukseen, käsittelyyn, katkaisuun ja muotoiluun käytettäviä koneita ja laitteita.

Adiabatix Oy on teknisen eristysalan yritys, joka valmistaa laadukkaita, helppokäyttöisiä ja kestäviä eristystuotteita.

Bobicompany on yritys joka markkinoi laadukkaita ja suomessa muotoiltuja postilaatikkoja kansainvälisillä markkinoilla.

Leinolat Oy on konsernin emoyhtiö, jossa hoidetaan konsernin talous, markkinointi, viestintä, IT ja laatu.

”Kilkanen vakuutti meidät osaamisellaan, sekä halukkuudellaan sitoutua pitkään ja erittäin haastavaan kehitysprojektiin”

kertoo ABB:n projektipäällikkö Kim Missing. Kilkanen valmisti vaativaa ratkaisua Sub Sea olosuhteisiin.

Leinolat Group Uwira T-Drill Leimec
Kilkanen T-Drill Inc