LEINOLAT GROUP

AVOIMET TYÖPAIKAT

Bobi.com etsii liiketoimintajohtajaa

4

Vaasassa pienessä perheyrityksessä syntyi 90-luvun alussa idea pyöreäpäisestä postilaatikosta, Bobista. 30 vuodessa Bobista on kasvanut tuoteperhe, josta löytyy monipuolinen valikoima erilaisia Bobi -posti- ja pakettilaatikkomalleja. Vaikka Bobi.com Oy on pysynyt pienenä perheyrityksenä, on Bobista kasvanut kansainvälinen merkkituote, joka on Suomen lisäksi suosittu useissa maissa ympäri maailman. Bobi ajatteleekin globaalisti ja toimii maailmanlaajuisesti yhdessä kumppaniverkostonsa kanssa. Toimintamme ytimessä on kannattava kasvu ja vastuullisuus. Lue meistä lisää www.bobi.com

Bobi kuuluu Oy Leinola Ab-konserniin, joka osti Bobi.comin osake-enemmistön syksyllä 2022. Yritysjärjestely turvasi Bobille jatkuvuuden ja mahdollisuudet menestyä nyt ja tulevaisuudessa. 

Haluatko jättää jälkesi menestyvän perheyrityksen toimintaan ja tulla kanssamme jatkamaan Bobin menestystarinaa? Meillä on nyt tarjolla Vaasassa merkityksellinen ja monipuolinen rooli, jossa saat vastuullesi kansainvälisesti arvostetut tuotteet ja pitkälle hiotun liiketoimintakokonaisuuden kasvun mahdollisuuksineen. 

Liiketoimintajohtaja

Mistä on kyse? Bobilla keskitymme itse liiketoimintamme ydinasioihin, kuten postilaatikkoalan asiantuntijuuteen ja asiakastarpeiden ymmärtämiseen, malliston jatkuvaan kehittämiseen, brändin hallintaan, myynnin, markkinoinnin ja kumppaniverkostomme ohjaukseen. Hyödynnämme huolella valikoitua kumppaniverkostoamme mm. suunnittelussa, valmistuksessa, logistiikassa, tukipalveluissa sekä maakohtaisessa myynnissä ja markkinoinnissa. Toimintamme ytimessä on vahva kumppanitoiminta ja sidosryhmäyhteistyö. Näin ollen pystymme reagoimaan ketterästi muutoksiin ja skaalautumaan kasvun mukana. Kotimaan myynnistä ja markkinoinnista vastaamme itse. Euroopan myynnistä vastaa pitkäaikainen yhteistyökumppanimme Bobi Holland BV ja muualla maailmassa myynti tapahtuu maakohtaisten kumppaneidemme kautta. 75% tuotteistamme menee vientiin ja tärkein vientimaa meille on Japani.

Millainen toimenkuva ja vastuualue sinulle olisi tarjolla? Perustajaosakkaidemme keskittyessä jatkossa hallitustyöskentelyyn pääset ottamaan monipuolisen ja käytännönläheisen liiketoiminnan vetovastuun yrityksemme toiminnasta. Saat vedettäväksesi taloudellisesti ja toiminnallisesti hyvässä kunnossa olevan liiketoiminnan. Tukenasi on Leinola-konsernin organisaatio ja toimivat kumppani- ja sidosryhmäverkostot. Tehtävään sisältyy niin johtamista, toiminnallista vastuuta kuin hands on -tason tekemistä ja vaikuttamista. Tehtävä edellyttää jonkin verran matkustamista kotimaassa ja ulkomailla. Työtehtäviäsi ovat mm. liiketoiminnan johtaminen, myynti ja brändin kehitys, tuotehallinta sekä kumppaniverkoston ohjaaminen ja tukeminen.

Edellytämme sinulta tehtävään soveltuvaa koulutustaustaa ja monipuolista myynnin ja liiketoiminnan taustaa kansainvälisiltä pelikentiltä. Olet sopivasti myynti-, brändi- ja design -henkinen ja arvostamme myös kiinnostustasi koti- ja asuminen -toimialaa kohtaan. Olet tottunut kantamaan vastuuta ja pitämään langat käsissäsi. Hyödynnät sujuvasti nykyaikaiset sosiaalisen median ja viestinnän mahdollisuudet. Työskentelet yrittäjähenkisesti ja yhteistyökumppaneiden toiminnan suunnittelu ja ohjaaminen on sinulle tuttua. Emme etsi johtajaa isolla J:llä, vaan henkilöä, joka käärii hihat ja on vahvasti mukana myös arjen operatiivisten tehtävien parissa.

Henkilönä olet yhteistyökykyinen vastuunkantaja ja vahva tiimipeluri, joka tarttuu toimeen proaktiivisesti ja joustavasti. Olet toimintatavoiltasi suunnitelmallinen, järjestelmällinen ja idearikas. Sinulle verkostoituminen sidosryhmien kanssa on luontaista. Pystyt ratkaisemaan haastaviakin ongelmia ja tilanteita yhteistyökykyisesti.

Tarjoamme sinulle monipuolisen toimenkuvan ja kokonaisuuden menestyvän vientiyrityksen vauhdikkaassa maailmassa. Tartu siis tähän mahdollisuuteen ja esittele rohkeasti itsesi ja osaamisesi! Edistämme rekrytointia ketterästi emmekä käytä hakuaikoja.

Tiedustelut ja hakuohjeet:

Lisätietoja tehtävästä antaa rekrytointikumppanimme Mentekin konsultti Jani Kallio numerossa 050 529 2715 tai Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Hae paikkaa tästä linkistä. Ilmoitathan hakemuksesi yhteydessä myös alustavan palkkatoiveesi. 

Tervetuloa mukaan rekrytointiprosessiin! 

Uwiralla on vuosikymmenien kokemus painelaitedirek...
T-DRILL’s First F-420e Flanging Machine Delivery C...