LEINOLAT GROUP

Uutiset

Avajaisjuhlat Kilkasen uudella tehtaalla Vaasassa – tehdas on Kilkasen ja Leinolat Groupin historian suurin investointi

Nyttkuva-131

Aurinkoinen sää onnitteli Kilkasen henkilökuntaa ja vieraita uuden tehtaan virallisena avajaispäivänä. Uusi tehdas sijaitsee Wärtsilän Smart Technology Hubin naapurissa Vaskiluodossa. Tehdas on myös osa alueelle rakentuvaa energiaekosysteemiä. Seremonian tervetulopuheen piti Leinoloiden toimitusjohtaja Lars-Erik Schöring, joka puheessaan kävi läpi Kilkasen ja Leinoloiden historiaa samalla kääntäen katseen jo tulevaan ja pitkäikäisiin kumppanuuksiin asiakkaiden ja sidosryhmien kanssa.

Vaasan kaupungin puolesta Kilkasta onnittelivat myös Tomas Häyry sekä Vesa Riihimäki Wärtsilästä. Tapahtuman juonsi Hippi Hovi Rannikko-Pohjanmaan Yrittäjistä.

Tapahtuman koskettavin hetki koettiin, kun Kilkasen pitkäaikaiselle toimitusjohtajalle Jouni Kilkaselle luovutettiin yrittäjien kultainen risti hänen 31 vuotta kestäneestä urastaan sekä saavutuksistaan yrittäjänä. Haastattelussaan Jouni painotti Kilkasen henkilökunnan tärkeyttä.

– Henkilökuntamme on yrityksemme sielu. Ilman heidän kovaa työtään, sitoutumistaan ja joustavuuttaan emme olisi pystyneet pitämään tuotantoa käynnissä muuton ajan.

Jouni myös kiitti haastattelussaan useita muita henkilöitä ja bisneskumppaneita, jotka toimillaan mahdollistivat koko projektin valmistumisen aikataulussa.

Haastattelun aikana Jouni lupasi, että uusi tehdas ei suinkaan ole Kilkasen investointien ja kasvun päätepiste, vaan tulevaisuudessa Kilkanen jatkaa kehittymistään ja kasvuaan.

– Haluamme mennä vieläkin pidemmälle.

– Tämä investointi osoittaa uskomme tulevaan ja Vaasan energiaekosysteemiin. Investointi vahvistaa Kilkasen koneistuskykyä nykyisille asiakkaille ja luo samalla kilpailuetua uusien asiakkaiden hankkimiseksi, Lars-Erik Schöring kertoo. 

A Lifetime with T-DRILL – Faith in Machines and Co...
Opening Ceremony and Party at the Kilkanen Oy New ...