LEINOLAT GROUP

Uutiset

T-DRILLin uusi toimitusjohtaja Jouni Matikainen

Jouni Matikainen
T-DRILL Oy:n hallitus on valinnut Jouni Matikaisen T-DRILLin uudeksi toimitusjohtajaksi 10.8.2020 alkaen
Aiempi toimitusjohtaja Anne Hanka jää eläkkeelle 1.9.2020 oltuaan T-DRILLin palveluksessa huikeat 40 vuotta.

Jouni Matikainen 

Jounilla on vahva tausta kansainvälisestä myynnistä ja johtotehtävistä – viimeisimpänä liki 3 vuotta T-DRILLin myyntijohtajana. Sitä ennen hän toimi 11 vuotta toimitusjohtajana Epec Oy:llä ja 10 vuotta ABB:llä myynin ja markkinoinnin johtotehtävissä.

Leinolat Groupin toimitusjohtaja ja T-DRILL Oy:n hallituksen puheenjohtaja Lars-Erik Schöring kommentoi nimitystä: "Haluan onnitella Jounia ja toivottaa hänelle menestystä, kun hän tänään aloittaa tässä tärkeässä ja haastavassa tehtävässä. Olen erittäin tyytyväinen, kun voimme valita yhtiön tuntevan uuden toimitusjohtajan yhtiön sisältä.

Itse olen vakuuttunut siitä, että Jounin johdolla T-DRILL Oy:n kehitys ja kasvu tulevat jatkumaan, ja T-DRILL on myös tulevaisuudessa maailman johtava putkentyöstöön keskittynyt konevalmistaja ja ratkaisutoimittaja.

Anne Hanka

Schöring jatkaa: "Anne voi olla todella ylpeä ja tyytyväinen siitä, mitä hän on yrityksen työntekijöiden kanssa saanut aikaan. Haluan kiittää häntä siitä, miten hän on toimitusjohtajana viimeisen 9 vuoden aikana kehittänyt yhtiötä nykyiseen pisteeseen:

Yritys on kasvanut, se on kilpailukykyinen ja kannattava
Yhtiössä on erinomaiset työntekijät ja tuotteet
T-DRILLin putkentyöstökoneita ja ratkaisuja myydään joka vuosi yli viiteenkymmeneen maahan

Tulevaisuus

Juuri valittu uusi toimitusjohtaja Jouni Matikainen kommentoi ylpeänä: "T-DRILL on hyvässä kunnossa ja alkuvuosi oli hyvä, joten voimme olla luotattavaisia myös tulevaisuuden suhteen, vaikka lähitulevaisuus onkin epävarmuutta täynnä.

Me yhdessä – me menestymme." 

T-DRILL’s New Managing Director Jouni Matikainen
Leinolat Group’s way of working adds value

By accepting you will be accessing a service provided by a third-party external to https://www.leinolatgroup.fi/