BOBI.COM

YRITYS
T-Drill, logo

Yritys

Funktionaalinen design-tuote

Suunnittelumme lähtökohtana on tyylikäs, linjakas ja käytössä erinomaisesti toimiva tuote. Näin kehitämme myös muotokieleltään ajattomia tuotteita. Klassisen muotoilun ansioista posti- ja pakettilaatikkomallimme soveltuvat hyvin eri maihin ja maanosiin. Olemme huomioineet suunnittelussamme omakotitalojen ja paritalojen lisäksi myös rivitalojen tarpeet tilan säästämiseksi.


Asiakkaan mukaan muuntuva

Valmistamme Bobi posti- ja pakettilaatikot laadukkaasta teräksestä. Teräksestä valmistettu laatikko voidaan pintakäsitellä sadoilla eri väreillä. Väreillä on hauska ilmentää identiteettiä ja siksi eri kulttuureissa ja maissa on omia suosikkivärejä. Tästä syystä on syntynyt asiakkaillemme valintaa helpottavat maakohtaiset värikartat. Vastaamme markkinoiden muuttuviin tarpeisiin tuotekehityksellä. Tästä yhtenä esimerkkinä on vuonna 2017 markkinoille tullut Bobi Cargo posti- ja pakettilaatikko, joka on erityisen suosittu Japanissa. 

Toimiva tässä hetkessä

Postin sisältö ja jakelu ovat kokeneet ison mullistuksen digitalisoituneen tiedonvälityksen ja verkkokaupan myötä. Jatkuvan tuotekehityksen vuoksi mallisto muuntuu ja vastaa asiakkaiden tarpeita asumismuodon, postin määrän ja koon mukaan. Bobi on ollut kehityksen kärjessä kehittämässä kookkaita pakettilaatikoita jo vuodesta 2017. Myös jakelijoille soveltuvan lukitusjärjestelmän markkinoille tuominen yhteistyössä jakeluyhtiöiden kanssa on jatkuvan kehityksen alla.

Käyttömukavuutta ja toimivuutta parantavat lisävarusteet

Koteja on erilaisia. Siksi olemme kehittäneet laatikoille erilaisia kiinnitysvaihtoehtoja jalustoista seinäkiinnitykseen. Koska Bobi tulee Suomesta, sen on toimittava myös talvisissa olosuhteissa. Yksi Bobin lisävaruste onkin lukon sääsuoja, jolla ehkäistään lukon jäätymistä. Postilaatikon lukon voi myös vaihtaa esim. Abloy-lukoksi ja sarjoittaa samaksi kuin kotiavain. Näin laatikkoa varten ei välttämättä tarvita omaa avainta. 

Vastuullisuus

Ajaton ja ajankohtainen

Bobin ajattomuus on ajankohtaisempaa kuin koskaan. Kestävä valmistusmateriaali yhdistettynä ajattomaan muotoiluun ilostuttaa asiakkaitamme päivittäin, vuodesta toiseen. Tavoitteemme on jo vuosia ollut tarjota toimiva tuote jokaiseen kotiin, jokaiseen tarpeeseen.

Vastuullista valmistamista

Bobit valmistetaan teräksestä Leimec Oy:ssä. Leimecin ohutlevyvalmistuksen osaaminen yhdistettynä postilaatikoiden valmistusmateriaaliin takaa kestävän tuotteen, jonka valmistuksessa materiaalit käytetään tarkkaan hyödyksi. Huolehdimme yhdessä valmistajamme kanssa, että valmistuksessa syntyvä vähäinen metallien hävikki kierrätetään. Metallien kierrätysaste Leimec Oy:ssä on 100 %.

Valmistajamme on sitoutunut noudattamaan ISO9001-laatusertifikaattia sekä ISO14001-ympäristösertifikaattia tuotteidemme valmistuksessa.

Pitkäikäisyys pienentää hiilijalanjälkeä

Bobit ovat asennuksen jälkeen huolettomia. Postilaatikon mekanismit, kuten täyttöluukku, tyhjennysovi ja lukko ovat laadukkaita ja ne kestävät jatkuvaa avaamista ja sulkemista. Tarvittaessa toimitamme myös varaosia. Bobi kestää vaihtelevia sääolosuhteita helteestä pakkaseen, siksi Bobien käyttöikä on pitkä, jopa vuosikymmeniä.

Valmistamalla pitkäikäisiä tuotteita, vähennämme metallien valmistuksessa syntyviä hiilidioksidipäästöjä ja pienennämme Bobin hiilijalanjälkeä.

Bobi on tiedostavan kuluttajan valinta

Kun Bobi-postilaatikon käyttöikä on tullut tiensä päähän, voit kierrättää sen helposti viemällä sen lähimpään metallinkeräykseen. Siksi Bobit ovat tiedostavan kuluttajan valinta.

Avainlippu – Valmistamme ja työllistämme Suomessa

Bobit valmistetaan Suomessa, suomalaisen työvoiman avulla.

Valmistamalla tuotteet Suomessa huolehdimme sosiaalisesta vastuustamme. Meille on tärkeää työntekijöiden tasa-arvoinen kohtelu sekä työehtosopimuksen mukainen korvaus työstä. Lue lisää: Avainlippu