LEINOLAT GROUP

MEILLE TÖIHIN

Meille töihin – osaksi kansainvälistä konsernia?

Leinolat Group on viidestä yrityksestä koostuva konserni, joka tarjoaa asiakkailleen laajoja metallialan palvelukokonaisuuksia. Konsernin yritykset tuottavat tuotteita ja palveluita toimialakohtaisesti mm. energia-, laiva-, auto- sekä öljy- ja kaasuteollisuuteen ja LVI-alalle. Kanssamme pääset työskentelemään kansainvälisessä ympäristössä – yritysryhmän tuotannosta vientiin menee noin 85 %, ympäri maailman. Vuonna 2022 konsernin liikevaihto oli yli 40 miljoonaa.

Olemme perheyritys, jonka juuret ulottuvat vuoteen 1962, jolloin Unto Leinola yhdessä Karl-Erik Bertellin kanssa perusti T:mi Rakennuspeltisepät Leinolat & Kumpp./Byggnadsplåtslagare Leinolat & Co:n. Kuudessakymmenessä vuodessa toiminimi on laajentunut globaaliksi konserniksi, joka työllistää tällä hetkellä yli 220 henkilöä. Arvomme perustuvat jatkuvaan kehitykseen, yhdessä tekemiseen, luottamukseen sekä läpinäkyvyyteen. Kaikki yrityksemme noudattavat näitä arvoja toiminnassaan.

Tarjolla monipuolisia työtehtäviä konsernin yrityksissä

Konsernin pyörittäminen vaatii aikamoista joukkoa eri alojen ammattilaisia. Meiltä löytyy työtehtäviä niin uraansa aloitteleville osaajille kuin työnsä haltuun ottaneille ammattilaisille. Arvostamme aitoa innostusta työtehtävää kohtaan, itsenäistä työotetta ja ymmärrystä korkean laadun sekä tehokkuuden tärkeydestä liiketoiminnalle. Nämä kriteerit koskevat kaikkia meillä työskenteleviä henkilöitä, olit sitten töissä hallissa tai toimistossa.

Meillä ahkerat ja eteenpäin pyrkivät työntekijät huomataan. Konsernirakenne mahdollistaa joustavan siirtymisen työtehtävästä toiseen yritysten välillä, omien kiinnostuksen kohteiden ja taitojen mukaan. Lisäksi kannustamme työtekijöitämme hankkimaan täydennys- tai jatkokoulutusta. Voit lukea Mikon uratarinan täältä!

Yrityksemme

Uwira Oy on erikoistunut hitsaamalla valmistettaviin tuotteisiin, kuten paineastioihin ja putkistoihin. Toimitamme putkistomoduuleja ja -rakenteita eri energiateollisuuden kohteisiin. Olemme erikoistuneet vaativiin tuotetoimituksiin korkean riskiluokan ympäristöihin. Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia hitsaajia, joilla on kokemusta vaativista hitsaustöistä. Ylläpidämme työntekijöidemme taitoja yrityksen puolesta ja kiinnitämme erityistä huomiota hitsiluokkiin.

Leimec Oy toimittaa valmiita ilmanvaihtojärjestelmiä energiateollisuuteen sekä valmistaa korkealaatuisia ohutlevytuotteita. Meillä on mahdollisuus päästä työskentelemään esimerkiksi särmäyksen ja ohutlevytuotteiden kokoonpanon parissa.

Kilkanen Oy on kilpailukykyinen ja tehokas koneistukseen, vauhtipyöriin ja moottorilohkoihin erikoistunut yritys, joka pystyy toimittamaan vaativiakin kokonaisuuksia. Uusi tehtaamme avattiin Vaskiluotoon keväällä 2022. Kanssamme pääsee työskentelemään uudistetuissa tiloissa, viimeisimpien teknologiaratkaisujen parissa. Etsimme jatkuvasti ammattitaitoisia CNC-koneistajia, joilla on halu ja innostus kehittyä entistä paremmiksi ammattilaisiksi.

T-DRILL Oy suunnittelee, valmistaa ja markkinoi maailmanlaajuisesti putken haaroitukseen, käsittelyyn, katkaisuun ja muotoiluun käytettäviä koneita ja laitteita. Meillä työskennellessä on mahdollista päästä toimimaan hyvin kansainvälisessä yrityksessä, koska 98 % tuotannostamme menee vientiin.

Leinolat Oy on emoyhtiö, jossa hoidetaan konsernin talous, yhteismarkkinointi, viestintä, IT ja laatu.

Tutustu avoinna oleviin työtehtäviin täällä ja jätä hakemuksesi ohjeiden mukaan. Lisätietoja konsernista ja sen yrityksistä antaa HR-päällikkö Rami Marttunen puh. 050 4700 260.


Seuraa meitä Facebookissa, Instagramissa (@leinolatgroup) tai LinkedInissä!

Uwira Oy: Krzysztof kertoo työskentelystä Uwiralla

Leimec Oy: Martti kertoo työstään Leimecillä

Uwira Oy: Iidan kokemukset hitsaajan ammatista

Leimec Oy: Monipuolisia työtehtäviä