UWIRA OY

PUTKISTOMODULIT JA OSAKOKOONPANOT
Uwira, logo

Putkistomoduulit ja osakokoonpanot

Valmistamme putkistomoduuleja ja osakokoonpanoja laiva-, energian tuotanto-, prosessi-, öljy- ja kaasuteollisuuteen. Näiden asiakkaiden kanssa toimiessamme olemme kehittyneet asiantuntijoiksi moduuliratkaisujen valmistettavuuden suunnittelussa ja komponenttien valinnoissa.

Valmistamme putkikokonaisuudet ja asennamme tarvittavat toimilaitteet asiakkaan vaatimusten mukaisesti tehdasympäristössä. Tehdasympäristössä valmistettujen putkistomoduulien eduksi on laskettava myös asennuskohteen sekä loppukokoonpanon ajansäästöt. Yhteistyö mahdollisimman aikaisessa suunnitteluvaiheessa asiakkaan kanssa laskee myös kokonaiskustannuksia.

Sekä suunnittelijan, valmistajan että loppuasiakkaan tulee ymmärtää tuotteen käyttötarkoitus, asennusympäristö sekä toimintaan ja turvallisuuteen liittyvät vaatimukset.

Järjestelmien toimivuus tulee varmistaa ennen valmistusta ja valmiille järjestelmälle tulee tehdä tarkastus- ja testaussuunnitelma.

Putkistomoduulit voimme toimittaa valmiiksi testattuna kontteihin pakattuina. Voimme myös optimoida asiakkaiden kehittämiä moduuleja kuljetusta, helpompaa asennusta sekä muita ominaisuuksia -kokonaistaloudellisuuden takaamiseksi.