UWIRA OY

KOKONAISRATKAISUJEN SUUNNITTELU JA TOTEUTUS
Uwira, logo

Kokonaisratkaisujen suunnittelu ja toteutus

Suunnittelumme periaatteena on löytää ratkaisut, joilla asiakas saa prosessiinsa toimivan kokonaisuuden mahdollisimman kustannustehokkaasti. Tämä tarkoittaa putkien valmistuksen, asennusvaiheen töiden ja käyttökulujen optimointia.

Lähdemme liikkeelle suunnittelussa asiakkaan tarpeesta ja lähtötiedoista ja teemme piirustukset, 3D-mallin ja tarvittaessa 3D-tulosteen.

Valmistuksen ja kokoonpanon jälkeen toiminnallinen kokonaisuus testataan asiakasvaatimusten mukaan. Voimme myös tarvittaessa olla mukana asennusvaiheessa.

Suunnittelussa ja toteutuksessa yhdistyvät laaja osaamisemme asiakkaan prosesseista ja oma valmistusosaamisemme. Otamme suunnittelussa huomioon ympäristön ja sen eritysvaatimukset: yksinkertainen rakenne, pienemmät painehäviöt ja riittävän jäykkä rakenne, jolla estetään vahingollinen tärinä.

Lisäksi otamme huomioon kuljetuksen ja asennuksen helppouden – ratkaisussa on valmiina kaikki instrumentointi, sähköistykset ja liittymät, jolloin moduuli on helppo ja nopea asentaa paikoilleen. Optimoitu rakenne tarkoittaa myös usein pienempää kokoa, jolloin saadaan säästöä käytetyssä tilassa ja logistiikassa.

Otamme suunnitteluvaiheessa huomioon myös huollettavuuden: oikeat komponenttivalinnat sekä huoltojen helppous ja nopeus vähentävät elinkaarikustannuksia.

Ratkaisujemme avulla asiakas voi säästää asennusvaiheessa useita työpäiviä. Lisäksi koko toimituksen läpimenoaika nopeutuu, kun ketjussa ei ole useita toimijoita ja projektinhallinta pysyy yhden tahon käsissä.

Ota yhteyttä ja kysy lisää! Tarjoamme käyttöösi asiantuntijoita, joilla on laaja kokemus suunnitteluprojekteista energiateknologian eri prosesseista.