UWIRA OY

TUOTTEET JA PALVELUT
Uwira, logo

Tuotteet ja palvelut

Valmistamme putkia ja putkistoja useille eri teollisuuden aloille. Valmistamissamme putkissa kulkee kaasua, poltto- ja voiteluaineita, pakokaasua, öljyä, paineilmaa ja jäähdytysvettä. Olemme erikoistuneet valmistamaan tuotteita vaativiin ympäristöihin ja hallitsemme korkean riskiluokan komponenttien valmistuksen. Tällaisia kohteita ovat mm. öljy-, kaasu- ja ydinvoimateollisuus. Tarkkojen päästö- ja ympäristöstandardien vuoksi olemme myös panostaneet prosessien ja tuotteiden puhtauteen.

Valmistamme putkikomponentteja mm. teräksestä- ja ruostumattomasta teräksestä sekä muista metalleista. Taivutettavien putkien halkaisijat voivat vaihdella 6-219 mm välillä. Tyypilliset seinämän vahvuudet ovat 1-7 mm. (max.14 mm) Olemme huippuosaajia putkien valmistustekniikoissa (hitsauksessa, taivutuksessa, haaroituksessa ja laipoituksessa) ja meillä on käytössä ja jatkuvassa testauksessa uusimpia menetelmiä, joilla hitsaussaumojen määrää voidaan vähentää.

3D-mittalaitteemme ansiosta olemme minimoineet tarkastukseen kuluvan ajan. Kykenemme valmistamaan isojen sarjojen lisäksi myös pieniä sarjoja kilpailukykyisesti ja joustavasti. Erityisen ylpeitä olemme mittatarkkuudestamme – vaativien komponenttien valmistuksen edellyttämät prosessit toimivat myös muiden tuotteiden valmistuksessa.

Vaatimusten mukainen valmistus ja jäljitettävyys ovat tärkeitä asiakkaillemme. Mitä vaativimmista kohteista on kysymys, sitä tärkeämmäksi jäljitettävyys muodostuu. Dokumentointi syntyy automaattisesti prosesseissa: tuotamme eritasoisia ja laajuisia dokumenttikokonaisuuksia asiakkaan tarpeen mukaan.

Kysy lisää! Joustavan piensarjatuotantomme ansiosta voimme tarjota yhden kappaleen, 0-sarjan, protovalmistuksen ja toistuvan valmistuksen eriä.