VAHVAA JA MONIPUOLISTA PALVELUOSAAMISTA

"Leinolat Group on 5 yrityksen yritysryhmä, joka tarjoaa asiakkailleen laajoja metallialan palvelukokonaisuuksia. Leinolat Group arvot perustuvat jatkuvaan kehittymiseen ja yhdessä tekemiseen"

Tarina

Leinolat & Kumpp on perustettu vuonna 1962 ja oli alkujaan kahden miehen peltisepänliike. 1970-luvulla Leinolat & Kumpp:ista tuli Leinolat Oy, silloin investointiin sekä uusiin toimitiloihin, että koneisiin ja ruvettiin myös suunnittelemaan ja valmistelemaan ilmanvaihtoratkaisuja julkisiin tiloihin ja asuinrakennuksiin.

Leinolat Oy kasvoi verkottumalla muiden toimijoiden kanssa. Yhteistyö toimijoiden kanssa opetti arvostamaan eri osapuolten erikoisosaamista sekä tekemään tiivistä yhteistyötä myös asiakkaan kanssa.

2000-luvulla Leinolat Oy:n kehitys jatkui. Kasvua tuli yritysostojen kautta ja tällöin muodostui Leinolat Group konserni.

Tänä päivänä Leinolat Group on viiden yrityksen yritysryhmä, jonka asiakkaita ovat globaalit kone- ja laitevalmistajat, laiva-, energian tuotanto-, öljy- ja kaasu- autoteollisuus sekä LVI alan yrityksiä ympäri maailmaa.

Kaikilla Leinolat Groupin yrityksillä on pitkä kokemus ja vankka ammatillinen osaaminen koneistuksesta, eristystuotteista, sekä muista metallituotteista ja -palveluista.

Toimintafilosofiamme ydin

Arvostamme osaavaa työvoimaamme ja teemme yhteistyötä asiakkaan kanssa. Yhteistyö ja tuotekehitysyhteistyö asiakkaan kanssa on leimannut Leinolat Groupin toimintaa yli 50 vuoden ajan.

”Productivity as a Product” -sloganimme kertoo kaiken

Haluamme toimia tehokkaasti ja optimoimme elinkaarikustannuksia ajattelemalla kokonaisuutta. Pyrimme etsimään parempaa ja kokonaistaloudellisesti toimivampaa ratkaisu yhteistyössä asiakkaan kanssa – kokonaistaloudellinen ratkaisu palvelee sekä asiakasta että meitä.