UWIRA OY

YRITYS
Uwira, logo

Uwira Oy

Yksittäisistä komponenteista kokonaisvaltaisiin ratkaisuihin

Olemme yksi toimialamme kokeneimmista putkikomponenttien ja -esivalmisteiden valmistajista. Sen myötä meistä on kehittynyt erinomainen putkistokokoonpanojen ja moduuliratkaisujen tuottaja. Mietimme jatkuvasti, millaisilla kokoonpano- tai moduuliratkaisulla voimme toteuttaa asiakkaan projektin tehokkaimmin. Kokemuksemme modulaaristen kokonaisuuksien valmistuksesta mahdollistaa ratkaisut, joissa asennustyömaalla tai -kohteessa voidaan säästää jopa useita työviikkoja.

Mittatarkkojen, vaatimusten mukaisten ja puhtaiden putkien valmistus on selkärankamme

Olemme aloittaneet putkikomponenttien valmistamisella ja kehittäneet sen huippuunsa. Tuotannonohjauksemme on tehokas ja olemme huippuosaajia putkikomponenttien valmistustekniikoissa. 3D -mittalaitteidemme ansiosta olemme minimoineet tarkastukseen kuluvan ajan. Siksi kykenemme myös valmistamaan pieniä sarjoja kilpailukykyisesti ja joustavasti. Muutosten hallinta, jäljitettävyys ja dokumentaatio ovat sisäänrakennettuja prosesseihimme ja tuotamme asiakkaillemme eritasoisia dokumentteja. Ennen kaikkea prosessimme tuottaa tasalaatuisia, mittatarkkoja ja puhtaita komponentteja tai modulaarisia kokonaisuuksia valvotusti ja asiakkaidemme vaatimusten mukaisesti.

Laatu ja toimivat ratkaisut syntyvät jokapäiväisistä teoista

Yrityskulttuurimme perusta on Uwira-way -ajattelu. Siinä jokaista työntekijää kannustetaan kasvamaan paremmaksi omassa roolissa. Tähän tarvitaan myös eri tavoin ajattelevia ja toimivia ihmisiä. Johtamisjärjestelmässämme jatkuvalla parantamisella, henkilökunnan aloitetoiminnalla, jatkuvalla koulutuksella ja pätevyyksien ylläpitämisellä tuotamme laatua, joka voidaan todentaa asiakkuussuhteiden pysyvyydellä. Jokainen työntekijämme hallinnosta tuotantoon ymmärtää ja tietää käytännössä, mitä vaatimusten mukaiset tuotteet ja laatukriteerit tarkoittavat ja kuinka niitä noudatetaan. Siksi Uwira-way on myös osa asiakkaidemme kilpailukykyä – jokapäiväisiä tekoja parempien ja älykkäiden ratkaisujen eteen.

Keskellä energiaklusteria – keskellä erikoistuneita huippuosaajia

Vaasan alueen yritykset ovat maailmanluokan toimijoita energia-alalla. Kaupunkiin ja sen ympäristöön on syntynyt iso alihankkijaklusteri, jonka yritykset ovat erikoistuneet oman alansa valmistusteknologioihin.  Yritykset tekevät keskenään tiivistä yhteistyötä; jokainen keskittyy omaan ydinosaamiseensa. Kukin yritys investoi uusimpaan teknologiaan ja osaamiseen yrityksen sisällä. Klusteri mahdollistaa huippulaadun valmistamisen, koska investoinnit ja erikoisosaamisen kehittäminen jakautuvat useille eri yrityksille. Uwira on osa Leinolat-konsernia, jonka tytäryritykset ovat osa tätä verkostoa. Uwira hyödyntää valmistuksessaan sekä konsernin omia että ulkopuolisia erityisosaajia. 

Kisällistä mestariksi

Uwiran juuret ovat Wärtsilän putkituotannossa; toiminta ulkoistettiin Uwiralle 2001. Olemme aloittaneet pienestä, mutta saaneet alusta lähtien toimia globaalin toimijan laatu-, turvallisuus- ja toimitusvaatimusten mukaisesti. Vuosien aikana olemme panostaneet työntekijöidemme osaamiseen. Tämä tarkoittaa sekä osaamista että asennetta ajatella asiakkaan puolesta ja ennakoida tulevia muutoksia. Olemme kasvaneet rooliin, jossa teemme yhteistyötä asiakkaidemme kanssa päivittäin. Yhteinen tavoitteemme on löytää sellaisia ratkaisuja, joilla vaikutetaan valmistettavuuteen ja kustannustasoon. Se tekee meistä kumppanin, joka istuu asiakkaan kanssa samalla puolella pöytää – katsoen asiakkaan etua.